Átigazolások

A klubbal kapcsolatos témák.
Üzenet
Szerző
korozsp88

Re: Átigazolások

#34381 Hozzászólás Szerző: korozsp88 »

Chelseafan írta:Te hol jártál az előző szezonban?
zoli0415 írta:FA-kupa nem mond valamit?

És BL trófeánk mennyi is van? egy se!
Aksi írta:a másik hülyeség meg az, hogy elméleted szerint ameddig nincsenek nagy sikerek(amit nem értek, hiszen csak cirka pár évet kell visszanézned és látod, hogy nyertünk PL-t, FA kupát...)
Akkor tőled is megkérdezem! Van BL trófeánk?
Aksi írta:Legtöbbször, csak olvasok a fórumon, és néha-néha írok egy két hsz-t. Viszont ezt már nem birom, te hülye vagy, én meg már kész vagyok ezektől az írásoktól. Könyörgöm, hogy hasonlithatsz össze 3 játékost úgy, hogy korban nem egyeznek és még posztban is csak kettő egyezik, a másik hülyeség meg az, hogy elméleted szerint ameddig nincsenek nagy sikerek(amit nem értek, hiszen csak cirka pár évet kell visszanézned és látod, hogy nyertünk PL-t, FA kupát...) addig nem veszik komolyan az ifik, hogy egy ilyen csapatban készülhetnek és kerülhetnek be idővel, hát kérlek, ne nézzék a múltat, bár uhh mit irok, nem is nézik csak szerinted, szerény véleményme szerint Bruma ég a vágytól, hogy tanulhasson JT-től, Matic, Kakuta meg attól, hogy Lampardtól lessen el mindent, a "kis" Danny meg arról álmodik, hogy ontsa a gólokat Drogbával, amúgy is akinek nem elég nagy motiváció, hogy egy Bl-ben induló, 4 Premier Ligát stb. nyerő csapatban kaphat lehetőséget, az nem is érdemli meg, hogy itt készüljön. Ja és LOL, az Arsenal évek óta az Emiretes kupán kívül semmit se nyert, még is jöttek és jönnek fel igéretes fiatalok, akiket a felkészülés alatt játszatnak ,év közben is kapnak lehetőséget és élnek is vele páran. Kérlek csak egyszer olvasd végig 3 darab hsz-od és reálisan gondolkodj el felette, ha igy sem jösz rá, hogy marhaságokat irsz, akkor ne vedd figyelembe ezt a hozzáászólást. Türelmes ember vagyok és megbántani se szeretnélek, de ennyi hülyeség nekem is megártott, sry.

Mit is tanulhat a mi ifi játékosaink azoktól a játékosoktól akik már szinte a pénzért fociznak,és a fizetésük az egeket verik?;) Még a 36-éves Ryan Giggs is garantálom többet tesz egy sikerért a Manchester United-ben BL meccsen,mint amit Lampard-ék tettek az Inter ellen,mert egy nullát ért az egész brancs! Ezektől a játékosoktól mond már meg mit tanulhatnak el? Még a 22-éves Pedro is több mindent nyert,mint Lampard,Terry egybevéve,mert Lampard,Terry-nek nincs világbajnoki címe! Piqué,Pedro,Busquets-nek már van,nem is akár milyen fiatalon,és Lampardék már vannak 30-évesek,és nincs se világbajnoki címük,se BL trófeájuk! Még Henry-is mert új kihívásokat vállalni,és azért eligazolni az Arsenalból,egy Barcába,mert BL-t nyerhessen,mert már csak az hiányzott a vitrines szekrényéből! Láttad volna Wayne Rooney-t a Bayern elleni sérülésekor,hogy könyörgött térden állva edzőjének hogy hagy játszhasson a visszavágón,akár sérült,akár nem,mert megőrül ha nem lehet a pályán! Szerintem Rooney 30-év után is ugyan így csinálna ha játékról lenne szó! Lampard,Terry meg mit csinál? Hu basszus lesérültem,igaz nem játszhatok,kár,de minek puncsóljak a kenyéradómnak a játékomért hogy drótozzanak össze,úgy is megkapom a pénzem a zsebembe,vagy ha nem kapok elég játéklehetőséget,eligazolok! A kettő között ég és föld a különbség! Itt volt Cole-is! Panaszkodott hogy malouda több lehetőséget kap,és jobban számít Ancelotti,mint saját magára,és ennek jegyében úgy volt vele hogy inkább nem hosszabbít,ha nem el megy Liverpool-ba,ahol több lehetőséget kap! Tett volna Cole olyan dolgot a pályán,amiért meghosszabbították volna a szerződését,tett volna olyat hogy állandó kezdő lehessen,és akkor nem kellett volna elmennie! De akkor ki is röhögöm Ancelotti-t,meg az egész vezetőséget ha Cole a Pool-ban ezerszer jobban fog játszani Gerrard mellett mint itt nálunk! Amúgy meg az Arsenal tehetségeivel nem kell jönnöd,mert Wengernek is pont ez volt a veszte hogy fiatalított,a klub,és nem vettek klasszisokat,ha nem inkább neveltek,és nem nyertek idáig ezekkel a fiatalokkal semmit! Úgy hogy ez is rossz példa volt! Ezeknek az Arsenalos fiataloknak is rengeteg idő kellett a Premier League beilleszkedéséhez,és a Bajnokság tempójának felvételéhez! Viszont Pedro,Busquets,Messi,Piqué-nek meg nem kellett egy teljes szezon se ahhoz,hogy BL-t,a vagy VB-t nyerjenek! Ezeket hívják különleges tehetségeknek,akikre fel fog nézni mindig is a világ,és az utánuk lévő korosztály,generáció! Ilyenből volt,és lesznek is ebben a sportágban,de nem nálunk az fix! Volt,és van is még egy Ryan Giggs,akit mondom senki a világon annyi trófeát nem nyert össze amit ő 18-éves kora óta,akkor van egy Del Piero,Raúl,Inzaghi,és így tovább és így tovább! És hozzáteszem,ezeknek a nagy játékosoknak is már van BL trófeájuk legalább a többszörös Bajnoki címek mellett,de Lampardéknak még most sincsen!

Avatar
chiedis
Hozzászólások: 5901
Csatlakozott: 2008. december 6., szombat 23:35
Kedvenc játékos: JT Frank Gary Petr
Kedvenc exjátékos: Drogs Duff Eidur
Tartózkodási hely: Wales
Kapcsolat:

Re: Átigazolások

#34382 Hozzászólás Szerző: chiedis »

Kövezzetek meg ha úgy érzitek a következő pár sorért. Szerintem nálunk nem kéne erőltetni ezt a "fiatal játékost építsünk be" témát, mert nem ment, és most sem megy. Szerintem nem is fog.
Eddig bejött? Most mehet a nagy reménység Di Santo, megy kölcsön Matic, elment Stoch, kölcsön vagy végleg Mancienne.
Ne haragudjatok, de eddig nem váltak be, ha nagyon jó játékosok akkor 20 perc alatt is tudnak mutatni valamit. A vezetőség is rájött, hogy a sok fiatal reménység nem is akkora nagy reménység.
Szerintem egy játékost kéne beépíteni aki rohadtul megérdemli, ő pedig KAKUTA. Az EB-n is félelmetes volt, illetve nagyon jól és bátran játszott abban a pár percben amit kapott a felnőtt csapatnál. Meglátásaim szerint belőle világsztár lehet, és remélem lesz is.
Több klubnál működik a fiatalok nevelése. NA igen, ha nálunk is Lukaku, Piqué, Fabregas, Özil, Khedira meg ilyen kaliberek futkorásznának, akkor elzavarnám már most Malouda-t is... Nem véletlen, hogy eddig Dzséjtííí került fel egyedül a felnőtt csapatba az elmúlt 10-15 évben.
Fiatalok építgetésével nem lesz soha meg a BL. Mint láthattuk, a világ legjobb csapata se mindig elég a BL megnyeréséhez (moszkvai sártenger,Övrebro), pláne nem Brumákkal. Ahhoz új-bevált-beért világsztárok beépítése kell a csapatba. Kedvenc triumvirátusom (Terry, Lampi, Drogbito) tagjai remélem felemelhetik a bizonyos kupát, hiszen világsztárok... ÉS félek a koruk miatt és a jelenlegi kilátásokat látva, hogy ez nem fog összejönni. Megérdemelnék, és esküszöm nem is bánnám ha eligazolnának komolyabb erőfeszítéseket tevő klubba. Eddig is csodálkoztam, hogy nem tették meg. Érik nekik a tetkó, csodálom őket.
Lesz pár negatív komment, én szerintem ez így van, szerintetek meg nem kell, hogy így legyen. Mindenesetre azért kapott már játéklehetőséget ha sokat nem is pár fiatal, és érdekes módon nem szorítottak ki senkit. Ez igazoló is lehet.
JA és Rickyt sajnálom, hihetetlenek voltak Terry cicával José idején.
Nyugodj bekeben Mister !

Avatar
Dízel
Hozzászólások: 3483
Csatlakozott: 2008. április 25., péntek 12:38
Kedvenc játékos: Joe cole
Kedvenc exjátékos: Robben

Re: Átigazolások

#34383 Hozzászólás Szerző: Dízel »

most 1-2 évig ugy néz ki csapat építés lesz, a nagy öregek elmentek, akik maradtak azok is lassan kiöregednek. kell a fiatalitás persze, csak nekem fáj a szivem elengedni a carvalhoékat :(
nem baj ha nem nyerünk semmit 1-2 évig, csak az bánt a legjobban ha tényleg csapatot építünk akkor Terry, Lampard és Drogba úgy fog visszavonulni h. nem nyertek BL-t. ez azért elég szomorú lenne.
fura h. nem igazolunk, Ramires sem 100% még. nem értem nekünk miért kell ennyit szenvednünk egy nyavajás 22 éves középpályással... ő közel sem fabregas story h. ennyit kelljen vele szórakozni.
mér nem hozzunk egy ügyes angol srácot, nem hiszem h. vele olyan gondok lennének mint most Ramiressel.

my_bad
Hozzászólások: 354
Csatlakozott: 2009. szeptember 30., szerda 20:03
Kedvenc játékos: sokan
Kedvenc exjátékos: Eidur Gudjohnsen

Re: Átigazolások

#34384 Hozzászólás Szerző: my_bad »

Ez olyan unalmas már, hogy mindenki azt írja hogy X játékos ennyiért nem kéne, túl drága, vannak nála jobbak stb. Ha jól tudom a Chelseanek van egy nagyon gazdag tulajdonosa, aki jól tudja hogy mire van pénze és mire nem. Ha most tényleg 27 milkát akar kipengetni egy védőért, akkor hagy tegye már meg. Inkább költse játékosokra mint egy újabb yachtra. :roll: Most jobb lenne ha kiszabnánk egy határt hogy 10 milkánál többért nem vehet játékost? Ez van, amúgyis a fiatal játékosok többe kerülnek, és nyilván nem akar túl sok 30 éves Benayount tudni a csapatában.

Avatar
Zsoca
Hozzászólások: 6182
Csatlakozott: 2006. augusztus 21., hétfő 14:28
Kedvenc játékos: Michael Essien
Kedvenc exjátékos: Claude Makelele Joe Cole
Tartózkodási hely: Pécs
Kapcsolat:

Re: Átigazolások

#34385 Hozzászólás Szerző: Zsoca »

Antifiu írta:Nem ok nélkül adják el csak úgy a játékosokat, van már megfelelő opció mindenre. Gourlay-ék lehet más taktikát alkalmaznak mint tette anno Kenyon. Lehet augusztus végén mindenki itt fog nyálazni, hogy hú de jól alakult az egész átigazolási szezon.
Hát, ha jönne Özil, akkor azt mondanám h tökéletes a nyár (Ramirest már biztos érkezőnek számítom, bár lehet nem kéne...)
Sajnálom Ricky távozását, ő nem volt az a támadhatatlan eladás, de kibírjuk, ahogy szpecnaz írta. :)

rafanadal
Tippverseny győztese 2015/16
Tippverseny győztese 2015/16
Hozzászólások: 11987
Csatlakozott: 2009. augusztus 13., csütörtök 12:59
Kedvenc játékos: Hazard
Kedvenc exjátékos: Mata
Tartózkodási hely: Kolozsvár

Re: Átigazolások

#34386 Hozzászólás Szerző: rafanadal »

Én azt mondom, hogy nem kell ide David Luiz. Először is ott van Alex s Ivanovic és a fiatalokat is be kell építeni valamikor. Mancienne és Bruma is kaphatna lehetőségeket. A másik dolog pedig, hogy 27 milliót kiadni érte? Minek? A transfermakt szerint csak 12 az értéke.
Chelsea!!! "Blue Is The Colour"

Avatar
Nagy Tamás
Hozzászólások: 50
Csatlakozott: 2010. augusztus 10., kedd 21:03
Kedvenc játékos: Ivanovics
Kedvenc exjátékos: Tiago

Re: Átigazolások

#34387 Hozzászólás Szerző: Nagy Tamás »

Visszaolvastam nagyon sokat és elszörnyedtem! Olyanokat írtak egyes emberek, hogy egyszerre volt bosszantó,és nevetséges! Annyit mondanék pluszba a Vasárnapi meccshez (tudom nem ide tartozik az átigazolásokhoz), hogy szerintem nem volt a játékunk annyira szörnyű! Jó kis szezonunk lesz ebben biztos vagyok! CA tudja mit csinál! David Luiz az én véleményem szerint nem kell nekünk! 27 millióból sokkal jobb játékost lehet igazolni! Nem feltétlenül kéne igazolni szerintem! Be kell építeni a fiatalokat pl: Bruma,Kakuta...stb! Ha az kell, hogy egy évig nem nyerünk semmit akkor sincs baj! Nyerünk a következő szezonba és a többibe hiszen fiatal tehetséges lesz a csapat előttük lenne a jövő!
Viszlát!

Avatar
Csibe
Hozzászólások: 347
Csatlakozott: 2010. július 1., csütörtök 14:14
Kedvenc játékos: Ivanovic
Kedvenc exjátékos: Ballack

Re: Átigazolások

#34388 Hozzászólás Szerző: Csibe »

27 millát kidobunk és megint csak a padra igazolunk! Alex felépül Luiz csak kispados lesz...a Chelsea-nek ez a legnagyobb hibája! Ezért nem nagyon mernek már a Chelsea-hoz szerződni mert félnek hogy ők is csak "kispados" játékosok lesznek!

Avatar
Anti
Hozzászólások: 2310
Csatlakozott: 2005. december 17., szombat 21:25
Tartózkodási hely: Felvidék
Kapcsolat:

Re: Átigazolások

#34389 Hozzászólás Szerző: Anti »

Nem ok nélkül adják el csak úgy a játékosokat, van már megfelelő opció mindenre. Gourlay-ék lehet más taktikát alkalmaznak mint tette anno Kenyon. Lehet augusztus végén mindenki itt fog nyálazni, hogy hú de jól alakult az egész átigazolási szezon.
Carefree, wherever we may be,
We're the famous CFC

Avatar
gerawba
Moderátor
Moderátor
Hozzászólások: 5936
Csatlakozott: 2009. május 17., vasárnap 18:19
Kedvenc exjátékos: Robben_Drogba_Lampard
Tartózkodási hely: Nice

Re: Átigazolások

#34390 Hozzászólás Szerző: gerawba »

Na király, nagytakarítás van, örülök, hogy Sinclair elhúzott...
Mondjuk igazság szerint nem sok vizet zavart eddig sem, de jó érzés, hogy nem látom többet Chelsea mezben a pályán, ki nem állhattam...

Nekem Di Santo a kedvencem a fiatalok közül, de nagy valószínűséggel ő rá is ez a sors fog várni, mert szintén rém gyenge a teljesítménye :(


Elég sok idős játékos ment el, vérfrissítés lesz, aminek talán tényleg most van itt az ideje. Az űr nagy részét remélem igazolásokkal fogjuk betölteni (pl. Ramires tökéletes választás), mivel én az akadémiáról kikerülő játékosokat egyáltalán nem tartom olyan hű de nagyra... Jó, most megnyerték a YFA Cupot, de pl. a Liverpool 2006-ban, és 2007-ben is megnyerte (szóval mondhatjuk, hogy kimagaslóan a legjobb akadémia volt, 2x egymás után megnyerni nem rossz), aztán kik jöttek fel onnan? Ilyen Lucas félék... :D A tarcsi játékosok között szupersztárnak számító Németh Krisztián is most hol van? :(
Nagyon kétlem, hogy a mi ifistáink fogják egyszer a hátukon vinni a nagycsapatot, de majd meglátjuk. (amikor megnyertük a kupát akkor sem voltam elájulva tőlük, persze nagyon örültem, hogy behúzták)

Gondolom azért van akadémiánk, mert
1) valahol van egy ilyen szabály, hogy kell, hogy legyen minden csapatnak (itthon megye nem tudom hányban is kell lennie utánpótlásnak)
2) egyszer hátha a horgunkra akad valami szupertehetség (itt nem tucatembekre gondolok, mert ma már mindenkire azt mondják, hogy tehetséges, aki két egyeneset a labdába tud rúgni 17 évesen - hanem mondjuk olyanokra, akik 18-20 évesen a nagycsapatban helyet követelni maguknak, mert egész egyszerűen annyira jók és tehetsések - lásd pl. CR, Rooney, Fabregas vagy Pato, esetleg Kaká),
3) 2-3x játszatunk a nagycsapatban egy fiatalt, és e tény miatt magasabb áron el tudjuk őket passzolni - vagy kölcsönben villant egy jobb bajnokságban (Stoch)


Nekem az idősebbek közül egyedül Anelkával volt/van gondom (bár ő még itt lesz sajnos egy darabig), a többieket mind kedveltem (JC-t mondjuk nem olyan nagyon), Carvalho-t is nagyon sajnálom, jó lett volna ha még marad 1 évet (bár ez a nyáladzás a Real felé mostanában baromira nem tetszett)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gerawba 2010. augusztus 11., szerda 17:28-kor.
HAZARD = Messi+Ronaldo

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Átigazolások

#34391 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Persze, túl lehet élni Ricky távozását, csak én emlékszem azokra az időkre, amikor Essien-Paolo Ferreria belső véső párossal kezdtünk, többek közt a pool elleni rangadón. Erre idén is lehet sansz, ismerve sérülés/kiállítás arányainkat, aminek én személy szerint nem örülnék...

szpecnaz
Hozzászólások: 2750
Csatlakozott: 2005. december 16., péntek 20:57
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolások

#34392 Hozzászólás Szerző: szpecnaz »

Emberek mehetnek, emberek jöhetnek ez a klubnak akkor is Chelsea lesz a neve. Aki ricsibe vagy joeyba volt szerelmes az nyugodtan mehet most madridnak vagy a poolnak szurkolni. Anno egy zola vagy desailly is elment tőlünk. Túléltük? Igen..

Ricsi nem volt rossz, sőt, az egyik legjobb "becsúszó" játékos a világon, de tény 32 éves volt és többet volt sérült mint egészséges. Na meg szerintem biztos menni akart, aki meg menni akar, azt el kell engedni. Sok sikert neki a továbbiakban!

Avatar
undertow
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 6656
Csatlakozott: 2005. december 18., vasárnap 3:23
Tartózkodási hely: Buda

Re: Átigazolások

#34393 Hozzászólás Szerző: undertow »

ifiként jody morris is orbitális tehetségnek számított. egy kojak nyalóka annak, aki fejből meg tudja mondani mi van vele mostanában :)

Avatar
Bubi
Hozzászólások: 9441
Csatlakozott: 2005. december 21., szerda 15:28
Kedvenc játékos: Mason Mount
Kedvenc exjátékos: Robben
Tartózkodási hely: Erd

Re: Átigazolások

#34394 Hozzászólás Szerző: Bubi »

Blueflag írta:Hivatalos: Scott Sinclair a Swansea City-be igazolt!

Na jó, nekem most lett kurvára elegem!!! :evil: Előbb Ricky, aztán megláttam ezt a cikket. Sinclair messze-messze a kedvenc ifijátékosom volt, Ricky meg a világ egyik legjobb középhátvédje. Mégis mi a faszt csinálunk?!

Nekem is az volt, amig az utanpotlasban jatszott. Erosen padra koveteltem a nagycsapathoz, de o pont az a jatekos, aki az utanpotlasban kiemelkedo, de a nagy ligahoz mar nem tud asszimilalodni/felnoni. Butan jatszik, bebizonyitotta szamtalanszor a kolcsoncsapataiban, es most a nagycsapatnal is, ahol eloadta, hogy a felkeszulesi meccsek alatt o be fogja bizonyitani CA-nak, hogy neki helye van folul... ...Ehhez kepest, volt vagy 2 jo 1:1-ezese a 30 rossz mellett.
Mennie kell, ahogy Di Santonak is.
http://www.youtube.com/watch?v=4AurN8Fzw20" onclick="window.open(this.href);return false;

Avatar
Blueflag
Hozzászólások: 4340
Csatlakozott: 2007. június 3., vasárnap 15:45
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolások

#34395 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Imádom, akik mindent ilyen nyugodtan vesznek tudomásul. Óóó, ő elment, majd lesz másik, meg kacsintgattok mellé. Nekem ez valamiért nem megy.

Sinclair túl buta a Chelsea-be? Minden adottsága megvan ahhoz, hogy világsztár legyen. Azért, mert elizgulta a nagycsapatban töltött meccsei nagyrészét, és belecselezett a védőkbe... nagy dolog, ki fogja nőni. Nézd meg, milyen eredményei voltak az ifik között. Már leírtam máshol is, hogy a tehetsége bőven megvan a Chelsea-hez, legfeljebb az esze nincs, de ez az, amit lehet fejleszteni... nem lát a pályán még úgy, ahogy azt kell. Egy évet adhattunk volna neki, 10-15 meccset kezdőként, meg még ennyit csereként.

Carvalho meg valóban sokat volt sérült, de az erős túlzás, hogy rég túlvan már karrierje csúcsán. A középhátvéd olyan, mint a kapus, vagy mint egy jó bor... évről évre csak jobb lesz, tapasztaltabb, és nem lesz semmivel sem gyengébb addig, amíg a gyorsasága meg nem kopik, Carvalho pedig még mindig nagyon gyors. A Realban világklasszis teljesítményt fog nyújtani, amint felépült.

Avatar
Gábor
Hozzászólások: 3130
Csatlakozott: 2009. április 15., szerda 13:09
Kedvenc játékos: John Terry
Kedvenc exjátékos: Didier Drogba
Tartózkodási hely: Érd

Re: Átigazolások

#34396 Hozzászólás Szerző: Gábor »

Az alább leirtakhoz hozzászólva...

Sérülések esetén ha...
...Terry sérült:
Bosi-Iva-Alex-Ash
...Alex sérült:
Bosi-Iva-Terry-Ash
...Iva sérült:
Bosi-Alex-Terry-Ash
...Ash sérült:
Iva-Alex-Terry-Zhirkov

Csak akkor kerülnek elő a fiatalok,ha több mint egy emberhiányzik a védelemből,de még akkor sem biztos,mert pár játékos többposzton is bevethető.Nem kell aggódni.Még igy is anglia egyik legerősebb,hanem a legerősebb védelme a miénk még Ricky kiválásával is.
Farewell Didier!

Avatar
misakd
Hozzászólások: 1736
Csatlakozott: 2009. március 9., hétfő 15:53
Kedvenc játékos: Lampard
Kedvenc exjátékos: Drogba
Tartózkodási hely: Nyíregyháza

Re: Átigazolások

#34397 Hozzászólás Szerző: misakd »

Blueflag írta:Hivatalos: Scott Sinclair a Swansea City-be igazolt!

Na jó, nekem most lett kurvára elegem!!! :evil: Előbb Ricky, aztán megláttam ezt a cikket. Sinclair messze-messze a kedvenc ifijátékosom volt, Ricky meg a világ egyik legjobb középhátvédje. Mégis mi a faszt csinálunk?!
Sinclair túl buta a Chelseabe. És ráadásul Kakuta személyében van tőle jobb játékosunk szélső posztra.
Carvalho túl öreg volt már. Állandóan sérült volt, túl volt ő már bőven karrierje csúcsán

Avatar
Blueflag
Hozzászólások: 4340
Csatlakozott: 2007. június 3., vasárnap 15:45
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Átigazolások

#34398 Hozzászólás Szerző: Blueflag »

Hivatalos: Scott Sinclair a Swansea City-be igazolt!

Na jó, nekem most lett kurvára elegem!!! :evil: Előbb Ricky, aztán megláttam ezt a cikket. Sinclair messze-messze a kedvenc ifijátékosom volt, Ricky meg a világ egyik legjobb középhátvédje. Mégis mi a faszt csinálunk?!

Avatar
Oziris
Hozzászólások: 1463
Csatlakozott: 2006. január 7., szombat 5:40
Kedvenc játékos: Makelele
Kedvenc exjátékos: Vialli
Tartózkodási hely: Szekszárd

Re: Átigazolások

#34399 Hozzászólás Szerző: Oziris »

Kezdenek nagyon elfajulni a dolgok itt a Fórumon :?
Chelsea FOREVER!!!

Avatar
emsanya
Hozzászólások: 9991
Csatlakozott: 2007. december 27., csütörtök 14:44

Re: Átigazolások

#34400 Hozzászólás Szerző: emsanya »

Én nem érzem, egyik fiatalt se, a védők közül, aki mondjuk egy BL negyeddöntőben, be tudna ugrani és bemernék állítani, mondjuk Terry mellé, Alex és Iva esetleges sérülése/eltilátsa mellett. Ricky pont erre lett volna tökéletes.
De ha igazolunk, akár jobbra, akár középre, egy megbízható védőt, nem lesz gond. Így azért bízni kell a szerencsében is, hogy ne legyen sok sérülés/eltiltás.

Válasz küldése