www.chelseafc.hu

Pontos idő: 2010. szeptember 10., péntek 22:18

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1850 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Videók
HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 8., vasárnap 0:39 

redrum írta:
paco83 írta:
Az elmúlt két szezon pont nem mérvadó mivel Cole majdnem egy teljes évig volt sérült.Ráadásul amúgy sem csatár szóval még szép hogy anelkának jobb a gólmutatója.

Szerintem ebben az esetben minél frissebb adatokat érdemes összehasonlítani. Mert senkit nem érdekel, hogy egy játékos 5-6 éve mit produkált, hiszen valakinek teljesen leromolhat a teljesítménye az évek folyamán. Pl. Owen, J.Cole, stb. És ezt a teljesítményromlást pont az mutatja meg ha az elmúlt évek adatait hasonlítjuk össze.
Tíz évvel ezelőtt Owen sokkal jobb játékos volt mint Drogba. Ma viszont szerintem nem kérdés hogy Drogba a jobb játékos. És ez látszik abból ha az elmúlt évek statisztikáit hasonlítod össze, nem pedig visszamenőleg 10 évre.

Egyébként Anelka 2 és fél szezont töltött nálunk. Te őt hasonlítottad össze Joe Cole-lal. Akkor hogyne lenne mérvadó a legutóbbi 2 szezon? Még azt a fél szezont hozzá lehetne venni amikor Anelka ide került, de azt azért nem akartam mert J. Cole esetében nehezebb lenne megkeresni csak a tavaszi szezon statisztikáját abban az évben.
Az meg hogy egy játékos mennyit sérült hosszú távon, az a játékos "minőségén" is múlik, és pont nem mentség Joe Cole mellett hogy sérült volt, hanem még ellene szól az is.

Igen, J. Cole nem csatár és ezért szép hogy Anelkának jobb a gólmutatója. Te viszont pont azt mondtad, hogy Anelkára igaz az, hogy idézem: "nem tud egy támadást se góllal befejezni". Na látod ez nem igaz! Ezt bizonyítottam a statisztikával.

Mivel sérült volt így a statisztika nem ér semmit.Erre próbáltam rávilágitani csak nem volt már sok időm a részletesebb írásra.
Statisztika alapján nem lehet összehasonlítani két játékost főleg nem úgy ha nem is ugyanazon a poszton játszanak.

Nem hiszem hogy egy sérülés bárki ellen is szólna.Anno Bridge is hosszú időre lesérült és amikor visszatért neki is kellett némi idő míg magára talált.

Mint ahogy az sem igaz hogy Cole nem tud befejezni egy támadást se góllal.Köszönjük szépen a rávilágítást.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 7., szombat 15:27 

http://www.youtube.com/watch?v=3owfh1up ... =recentlik a legnagyobb "ígéretünk" ,remélem tavaszra már a kezdőbe verekedi magát...

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 7., szombat 12:26 

paco83 írta:
Az elmúlt két szezon pont nem mérvadó mivel Cole majdnem egy teljes évig volt sérült.Ráadásul amúgy sem csatár szóval még szép hogy anelkának jobb a gólmutatója.

Szerintem ebben az esetben minél frissebb adatokat érdemes összehasonlítani. Mert senkit nem érdekel, hogy egy játékos 5-6 éve mit produkált, hiszen valakinek teljesen leromolhat a teljesítménye az évek folyamán. Pl. Owen, J.Cole, stb. És ezt a teljesítményromlást pont az mutatja meg ha az elmúlt évek adatait hasonlítjuk össze.
Tíz évvel ezelőtt Owen sokkal jobb játékos volt mint Drogba. Ma viszont szerintem nem kérdés hogy Drogba a jobb játékos. És ez látszik abból ha az elmúlt évek statisztikáit hasonlítod össze, nem pedig visszamenőleg 10 évre.

Egyébként Anelka 2 és fél szezont töltött nálunk. Te őt hasonlítottad össze Joe Cole-lal. Akkor hogyne lenne mérvadó a legutóbbi 2 szezon? Még azt a fél szezont hozzá lehetne venni amikor Anelka ide került, de azt azért nem akartam mert J. Cole esetében nehezebb lenne megkeresni csak a tavaszi szezon statisztikáját abban az évben.
Az meg hogy egy játékos mennyit sérült hosszú távon, az a játékos "minőségén" is múlik, és pont nem mentség Joe Cole mellett hogy sérült volt, hanem még ellene szól az is.

Igen, J. Cole nem csatár és ezért szép hogy Anelkának jobb a gólmutatója. Te viszont pont azt mondtad, hogy Anelkára igaz az, hogy idézem: "nem tud egy támadást se góllal befejezni". Na látod ez nem igaz! Ezt bizonyítottam a statisztikával.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 7., szombat 12:04 

redrum írta:
paco83 írta:
emsanya írta:
Ebből a videoból is kiderül, hogy nem tud egy támadást se góllal befejezni és annyira különleges dolgokat nem csinál.

Nem értem mi bajod van Joey-val hiszen amit leírtál az tökéletesen igaz az imádott anelkádra is őt még sem szapulod.....

Az utóbbi két szezon adatai:
Anelka: 97 meccs 40 gól
J. Cole: 57 meccs 5 gól

A számok szerint van különbség a két játékos teljeseítménye között. Anelka sokkal több meccset volt képes játszani, és emellett a gól-mutatója is sokkal jobb, mint Cole-é.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 7., szombat 9:35 

paco83 írta:
emsanya írta:
Ebből a videoból is kiderül, hogy nem tud egy támadást se góllal befejezni és annyira különleges dolgokat nem csinál.

Nem értem mi bajod van Joey-val hiszen amit leírtál az tökéletesen igaz az imádott anelkádra is őt még sem szapulod.....

Az utóbbi két szezon adatai:
Anelka: 97 meccs 40 gól
J. Cole: 57 meccs 5 gól

A számok szerint van különbség a két játékos teljeseítménye között. Anelka sokkal több meccset volt képes játszani, és emellett a gól-mutatója is sokkal jobb, mint Cole-é.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 6., péntek 23:59 

emsanya írta:
Balazska7 írta:
Most miért engedtük el??? Nálunk nem tudott volna így játszani? :S

http://www.youtube.com/watch?v=jjUtHNGIWw8

Adott egy gólpasszt a Rabotnicki ellen, nagy cucc. Ebből a videoból is kiderül, hogy nem tud egy támadást se góllal befejezni és annyira különleges dolgokat nem csinál. Egy vicc, hogy tőle várják a pool-osok a megváltást :D

Azért ebben a videóban jóval több van, mint egy gólpassz... inkább 3-4 gólpassz, amiből egyet értékesítettek. A többi megmozdulása is szép, nálunk is csinált ilyet, de a szezon utolsó 2-3 hónapjában gyalázatos volt, ráadásul magas volt a fizuigénye. Ezért engedtük el, nem azért, mert rossz futballista... remélem, hogy a Poolban megtalálja a régi önmagát, felőlem lehetnek mindenhol másodikok, mögöttünk!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 6., péntek 23:13 

emsanya írta:
Balazska7 írta:

Adott egy gólpasszt a Rabotnicki ellen, nagy cucc. Ebből a videoból is kiderül, hogy nem tud egy támadást se góllal befejezni és annyira különleges dolgokat nem csinál. Egy vicc, hogy tőle várják a pool-osok a megváltást :D

Ezen videó alapján úgy fest végre talán kiheverte a sérülését és talán megint a régi lesz.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 6., péntek 17:35 

emsanya írta:
Balazska7 írta:

Majd ha ellenünk játszik így, akkor sajnálkozom, addig meg őt sajnálom, hogy ilyen rabotnicskik ellen kell játszani Európa liga (már ez is vicc) SELEJTEZŐT (ez meg nevetséges, hogy a pudlinak még selejtezni is kell).

Ez a komment meg :lol:

"I went to this game, sitting in the Kop

He played amazingly well!"

Hát hiába, vörösben most ennek is kell örülni :twisted:

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 6., péntek 17:19 

Balazska7 írta:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 6., péntek 17:10 

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 4., szerda 23:31 

emsanya írta:
paco83 írta:

Tehát azt mondod hogy ha én egy másodpercre megállok mondjuk a labda előtt a kapus nem fog mozdulni sehova és szépen megvárja a vetődést, védést míg én méltóztatom elrúgni a labdát?Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Neymar 11-esénél is jól látszik hogy megáll a labda előtt megvárta míg a kapus elvetődött aztán a másik oldalra passzolta a labdát.Ha ez nem előny akkor mi az?

http://hu.wikipedia.org/wiki/Labdar%C3%BAg%C3%A1s#A_11-es

Ha csinálsz egy lövőcselt lövés előtt és a kapus elszáll, el lövöd a másik oldalra, az előny és szabálytalan. De ha neki futsz félpályától mondjuk és 10 méterenként megállsz, a kutyát nem érdekli. Én legalábbis eddig így tudtam, és ebben van logika is...

Ha félpályától futsz neki és megállsz 10 méterenként az tényleg nem zavar senkit.
Viszont a 11-esnél nem félpályától szoktak nekifutni, legalábbis ilyet még nem láttam.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. augusztus 4., szerda 21:22 

paco83 írta:

Tehát azt mondod hogy ha én egy másodpercre megállok mondjuk a labda előtt a kapus nem fog mozdulni sehova és szépen megvárja a vetődést, védést míg én méltóztatom elrúgni a labdát?Ezt ugye nem gondoltad komolyan.
Neymar 11-esénél is jól látszik hogy megáll a labda előtt megvárta míg a kapus elvetődött aztán a másik oldalra passzolta a labdát.Ha ez nem előny akkor mi az?

Ha csinálsz egy lövőcselt lövés előtt és a kapus elszáll, el lövöd a másik oldalra, az előny és szabálytalan. De ha neki futsz félpályától mondjuk és 10 méterenként megállsz, a kutyát nem érdekli. Én legalábbis eddig így tudtam, és ebben van logika is...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 23:34 

emsanya írta:
paco83 írta:
Bubi, emsanya :
Én a BL-ben is láttam ha nem is konkrétan ilyet de mindenképp hasonlót és azt sem rúgatták újra.Mondjuk lehet azért mert CR csinálta....

Tisztázzunk valamit. Ha tizenegyes lövésésénél, futás közben megszakítja a mozgást, mint ahogy CR vagy Ronaldhino szokta, azzal semmi előnyt nem szerez, tehát nem is szokták újra rúgatni.
De ez, hogy rögtön a tizi előtt elkezd lövőcselt csinálni?! Akkor miért nem csinál 3 lövőcselt?? Én úgy tudom és szabály szerint is úgy van, hogy ilyen esetben újra kell rúgatni. Ez nem kézilabda hetes lövés, hogy lehet szórakozni a lövés előtt...

De ezek szerint a brazil ligában ezt is lehet.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 22:26 

Blueflag írta:
Van 3-4 csapat a brazil bajnokságban, akik a nemzetközi porondon is megállnák a helyüket.

Emsanya, Ronaldo a legnagyobb csatár, aki valaha élt. Feltételezem, hogy láttad eleget játszani, de frissítsd fel az emlékezeted a Youtube-n. Nincs az a súlyfelesleg, ami kifogna rajta... mellesleg nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=XjL5TOD6wRo

Ő a fenomén, nem pedig egy tucatcsatár. Klasszis gólokat szerzett a Corinthiansban az elmúlt két évben, ezeket megrúgta volna bárhol.

Ebben nem győzöl meg, hogy brazil csapat megállná helyét, mondjuk európai élbajnokságban, mert sztem sokkal lassúbb és taktikailag "fogyatékosabb" az egész liga, meg az összes csapat. Az hogy 8-10-szer átlépegetik a labdát meg hasonlók és senki nem lép oda az vicc. Nem véletlen hogy csiszolni kell a brazil játékosokon akik átkerülnek európai nagycsapatba.

A Ronaldo dologban egyetértek, a világ talán legjobb csatáráról van szó, imádom a játékát és tényleg még mindig gyors. A gyorsaság független a súlytól, nem erre gondoltam. Az állóképessége az már más tészta...
Ha nem, hogy egy Inter vagy Milan szintű csapatban, már nehezen hiszem el hogy 15-20 gólt termelne. Egyszerűen bedaralnák és valószínű nem is bírná azt a tempót...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 22:20 

paco83 írta:
Bubi, emsanya :
Én a BL-ben is láttam ha nem is konkrétan ilyet de mindenképp hasonlót és azt sem rúgatták újra.Mondjuk lehet azért mert CR csinálta....

Tisztázzunk valamit. Ha tizenegyes lövésésénél, futás közben megszakítja a mozgást, mint ahogy CR vagy Ronaldhino szokta, azzal semmi előnyt nem szerez, tehát nem is szokták újra rúgatni.
De ez, hogy rögtön a tizi előtt elkezd lövőcselt csinálni?! Akkor miért nem csinál 3 lövőcselt?? Én úgy tudom és szabály szerint is úgy van, hogy ilyen esetben újra kell rúgatni. Ez nem kézilabda hetes lövés, hogy lehet szórakozni a lövés előtt...

De ezek szerint a brazil ligában ezt is lehet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 22:16 

Van 3-4 csapat a brazil bajnokságban, akik a nemzetközi porondon is megállnák a helyüket.

Emsanya, Ronaldo a legnagyobb csatár, aki valaha élt. Feltételezem, hogy láttad eleget játszani, de frissítsd fel az emlékezeted a Youtube-n. Nincs az a súlyfelesleg, ami kifogna rajta... mellesleg nézd meg ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=XjL5TOD6wRo

Ő a fenomén, nem pedig egy tucatcsatár. Klasszis gólokat szerzett a Corinthiansban az elmúlt két évben, ezeket megrúgta volna bárhol.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 19:09 

Bubi, emsanya :

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 18:01 

http://nst.blog.hu/2010/07/30/breaking_ ... sus_christ

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 17:49 

emsanya írta:
De a "bohóc" jelzőt amúgyis inkább arra értettem, hogy ilyen büntetőt nem is lehetne rúgni, színvonalasan szervezett bajnokságban.

Tudomasom szerint ujrarugatjak ha a jatekos megszakitja a lenduletet az elrugas elott. Szoval ez a gol nem nagy cucc. A Kapusnak csak akkor van eselye fogni egy tizenegyest, hogyha mar az elrugas pillanataban elvetodik (vagy mellerugjak, vagy maskepp krjak el, innen a mondas, hogy "egy 11est csak elkrni lehet".) Ezzel a modszerrel akarki hulyet csinal a kapusbol...
Amikor a jobblabara allitotta a labdat, es ballal rugta el az utolso pillanatban, az engem is meglepett:) Meg nem lattam ilyet.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 15:31 

Hegee írta:

Azthiszem abból a "bohócligából" nem egy csapat oda-vissza firkálna pár PL csapatot..
Szvsz a PL és a LaLiga uttán a legerősebb bajnokság.

A brazil bajnokság? :D . Láttad annak a ligának a tempóját??? Lassú és taktika nélküli az egész. Szegény Ronaldo 8 műtét és 10 kiló súlyfelesleggel is gólkirály tud lenni...
De a "bohóc" jelzőt amúgyis inkább arra értettem, hogy ilyen büntetőt nem is lehetne rúgni, színvonalasan szervezett bajnokságban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 13:19 

emsanya írta:
Mister írta:
Neymarról keresgéltem és nem is a 11-es fogott meg(ami persze piszok szemtelen) hanem 0:27-nél az a 200-as mez!Azt hittem 99-felett nem számoznak!
http://www.youtube.com/watch?v=QYyDgAWm_fE

Ez konkrétan szabálytalan büntető. Bár a brazil bohóc ligában sok mindent lehet...

Azthiszem abból a "bohócligából" nem egy csapat oda-vissza firkálna pár PL csapatot..
Szvsz a PL és a LaLiga uttán a legerősebb bajnokság.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 10:05 

Mister írta:
Neymarról keresgéltem és nem is a 11-es fogott meg(ami persze piszok szemtelen) hanem 0:27-nél az a 200-as mez!Azt hittem 99-felett nem számoznak!

Ez konkrétan szabálytalan büntető. Bár a brazil bohóc ligában sok mindent lehet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 9:43 

KJoci1992 írta:
mikel12 írta:
Jó reggelt mindenkinek tudom h nem ide tartozik de valamelyikötök meg tudja nekem mondani digin regisztráltam h igaz 600 ft a biztonság kedvéért más címet adtam meg meg telo számot és azt szeretném meg tudni h akkor is ide fog jönni a számla vagy oda ahowa elküldtem?

Semmit sem kell fizetni érte mert ingyenes ! és szerintem az is marad..
Ha fizetni kellene is nem számlával hanem bankkártyával, de mondom úgy látom,hogy ingyenes marad.

Ha a digi internetes közvetítéseire gondoltak, az nem ingyenes, és nem lesz az szerintem.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 9:24 

mikel12 írta:
Jó reggelt mindenkinek tudom h nem ide tartozik de valamelyikötök meg tudja nekem mondani digin regisztráltam h igaz 600 ft a biztonság kedvéért más címet adtam meg meg telo számot és azt szeretném meg tudni h akkor is ide fog jönni a számla vagy oda ahowa elküldtem?

Semmit sem kell fizetni érte mert ingyenes ! és szerintem az is marad..
Ha fizetni kellene is nem számlával hanem bankkártyával, de mondom úgy látom,hogy ingyenes marad.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 1:05 

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 31., szombat 0:59 

Zsoca írta:

De azért ahogy elküldte előtte a védőt... :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 30., péntek 23:43 

Ha már Neymar:
EPIC FAIL video http://sportgeza.hu/futball/2010/07/30/nevetseges_neymar-bunteto_a_brazil_kupaban/

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 30., péntek 23:11 

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 29., csütörtök 17:06 

Anyboy írta:

nagyon jó videó szerintem

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 29., csütörtök 15:21 

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-g ... ideo-38183
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-o ... ideo-38119

Nagyon nagy a csoka :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 28., szerda 19:53 

Szezon összefoglaló:

http://www.youtube.com/watch?v=gnuPBPAR ... re=channel

:o

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 21., szerda 12:22 

Ezt most találtam: http://www.youtube.com/watch?v=XfVi2FKldJc
Szerintem jó kis videó a világ legjobb balhátvédjéről.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 13:32 

Zsoca írta:
miller írta:
Azért majd, ha van esze, elmondhatja magáról, hogy maga Essien vigasztalta :D Amúgy meg korrekt volt nagyon Michael, ez az anyuka és a gyerek hibája volt teljesen.

Senkinek sem a hibája, ez benne van egy ilyen jellegű stadionban. (mint ez: :D http://www.youtube.com/watch?v=ub842qIfVZQ )

Ez igaz Zsoca, de az anya helyében azért meggondolnám, hogy egy kisgyerekkel beüljek a kapu közvetlen közelébe. Nem kockáztatnám meg, hogy egy sistergős Alex bomba fejbe nyomja a srácomat, legyek akármekkora szurkoló, vagy könyörögjön akármennyire a gyerek, hogy oda üljünk. Azt mondanám, majd ha nagy leszel...:D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 12:15 

Norbertoo írta:
http://www.youtube.com/watch?v=Mhd8ig0ShVg&playnext_from=TL&videos=zsSFuVL0gK4&feature=grec_index
tud valaki valamit erről a játékosról?

Magyarországon az NB1-ben is játszik egy Stanics nevű ember... :P :P De annak nem ez a keresztneve....-egyébként ha jól tudom most igazolt a Fradiba- :mrgreen:

Egyébként meg, amit Aksi leírt helytálló.Én is így emlékszem.

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 11:03 

miller írta:
Azért majd, ha van esze, elmondhatja magáról, hogy maga Essien vigasztalta :D Amúgy meg korrekt volt nagyon Michael, ez az anyuka és a gyerek hibája volt teljesen.

Senkinek sem a hibája, ez benne van egy ilyen jellegű stadionban. (mint ez: :D http://www.youtube.com/watch?v=ub842qIfVZQ )

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 10:35 

misakd írta:
Petrolanos írta:
http://www.youtube.com/watch?v=sa404ACsCcc&feature=player_embedded

jó hülye 3 évesen miért ül be a kapu mögé???
Egyébként szép gól volt és micsoda golpassz :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 8:48 

Aksi írta:
Norbertoo írta:
http://www.youtube.com/watch?v=Mhd8ig0ShVg&playnext_from=TL&videos=zsSFuVL0gK4&feature=grec_index

38 éves, tőlünk vonult vissza ha jól tudom, 2000-től 2004-ig játszott itt, afféle támadó középpályás volt és 59 meccsen 7 gólt lőtt .

De nagyon szep golt lott :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 2:51 

Norbertoo írta:

38 éves, tőlünk vonult vissza ha jól tudom, 2000-től 2004-ig játszott itt, afféle támadó középpályás volt és 59 meccsen 7 gólt lőtt .

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 19., hétfő 1:20 

http://www.youtube.com/watch?v=Mhd8ig0S ... grec_index

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 18., vasárnap 14:12 

Petrolanos írta:
http://www.youtube.com/watch?v=sa404ACsCcc&feature=player_embedded

jó hülye 3 évesen miért ül be a kapu mögé???
Egyébként szép gól volt és micsoda golpassz :)

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 18., vasárnap 14:01 

http://www.youtube.com/watch?v=sa404ACs ... r_embedded

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 14., szerda 22:59 

gerawba írta:
Bubi írta:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-az_unneplo_pique_lamakent_kopott_video-37590

Hogy lekopte a csavot :D parasztok...

Es meg ott rohogtek, hogy log a csavo hatarol a turha :D

A spanyol fociszövetség elnökét :D

Ex-elnok:D Gondolom nagyon kedvelhettek....:)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 14., szerda 21:35 

Bubi írta:
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-az_unneplo_pique_lamakent_kopott_video-37590

A spanyol fociszövetség elnökét :D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 14., szerda 20:05 

http://www.tizenegyes.hu/component/content/article/100-izland/618-video-oriasi-kapusbaki-izlandon

Új kapus Cech helyett? :D

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 14., szerda 15:33 

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... ideo-37590

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010. július 12., hétfő 13:31 

http://www.foci24.com/index.php?ugras=v ... 28&nyelv=0
Igazoljuk le, az Orbit biztos a szponzorunk lenne! :wink:

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. július 11., vasárnap 17:28 

Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy honnan tudnám leszedni a VB mondjuk 15-20 meccsének az összefoglalóját JÓ minőségben?

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. június 15., kedd 15:43 

oli írta:
dankodavid írta:
Ha van rá igény, a VB végén csinálhatok egy összefoglaló, best moments-szerű videot.

Hogyne lenne :D...

alap

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. június 9., szerda 19:16 

oli írta:
http://www.youtube.com/watch?v=aIMBQ1ETqYY&playnext_from=TL&videos=u9zDxH0iG_I&feature=recentlik az egyik legjobb videó róla mostanság

http://www.youtube.com/watch?v=ea-EbJ9h ... re=related

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

HozzászólásElküldve: 2010. június 9., szerda 19:13 

http://www.youtube.com/watch?v=aIMBQ1ET ... =recentlik az egyik legjobb videó róla mostanság

Vissza a tetejére
 Profil E-mail küldése  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1850 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 37  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]